2010. szeptember 4., szombat

Hirdetés (évközi 23. vasárnap)

Szeptember 8-án Szűz Mária születésnapját, Kisboldogasszony napját üli az egyház.

Szeptember 12-én vasárnap Mária neve napja lesz. Hagyományos őszi körmenetünket a Mária térre szeptember 12-én, vasárnap tartjuk az esti 6 órás szentmisét követően. Ebben az esztendőben is ünnepi processzióban vonulunk ki a Mária szoborhoz, ahol közös imádsággal köszöntjük égi édesanyánkat neve napján. Kérük, aki teheti, csatlakozzon az ünnepi menethez.

Az őszi-téli miserendre szeptember 13-án, hétfőn térünk vissza. Ettől a naptól hétfőtől péntekig az esti szentmisék 5 órakor fognak kezdődni.

A hitoktatás szeptember 13-án kezdődik plébániánkon. Ezen a napon már tartunk a látássérülteknek du. 4 órakor bibliaórát, és lesz este 7 órakor Kolping családegyesület összejövetel is, amit idén egybevonunk a szülői és felnőtt hittanórákkal, bibliaórával is. Ezt kétheti rendszerességgel tervezzük, amiként a Kpoling család összejövetelei voltak, és ha van meghívott elúadónk, akkor őt hallgatjuk, egyébként az ószövetségi Bibliáról fogunk alkalmanként beszélgetni. Minden érdeklődőt várunk.
Az örökségvédelmi napok keretében szeptember 18-án (szombaton) színes programokkal várja az érdeklődőket a Szent Anna és a Szent Ferenc sebei templom. A programokról részletesen lásd alább a hirdetések között.

Október 2-án (szombaton) este fél 8-kor Balasi Barnabás templomunk orgonistája és a Zozi Filmstúdió közösen, a Budavári Kolping Katolikus Óvoda és a Vízivárosi Kolping Család szervezésében Böjte Csaba erdélyi ferences szerzetes csíksomlyói kollégiumának megsegítésére jótékonysági hangversenyt ad templomunkban. A hangversenyről részletesen itt tájékozódhat: http://www.szentannazene.hu

Keresés ebben a blogban